راه های تشخیص عسل طبیعی از عسل تقلبی

بهترین راه تشخیص که استفاده از ابزار و در آزمایشگاه ها می باشد ولی خوب در بازار فعلی که همه ادعای طبیعی بودن عسل خود را دارد و قیمت فروش عسل بسیار متفاوت است چطور بدون ابزار آزمایشگاهی عسل طبیعی را از تقلبی شناسایی کنیم

۱ -طعم عسل: شما وقتی عسل را می خورید متوجه طعم آن خواهید شد برخی از آنها که خیلی شیرینی نامطلوبی مانند شکر دارند غیر طبیعی هستند عسل طبیعی علاوه بر طعم خوب به سرعت در دهان آب می شود

2-بوی عسل : شاید بتوان رنگ سال را تغییر داد اما بوی آن و عطر عسل فقط مخصوص خودش است .با باز کردن درب ظرف عسل بوی  آن را احساس خواهید کرد

به طور کلی حس چشایی و بویایی مهمترین عامل برای تشخیص عسل طبیعی است

3- رس زدن یا  شکرک زدن :عسل طبیعی بعد از مدتی نگهداری مخصوصا در جای خنک ، متبلور شده  و شکرک میزند این در واقع نشان طبیعی بودن آن است

۴ چسبندگی در آب سرد:  یکی دیگر از راههای تشخیص ریختن یک قاشق عسل در آب سرد است که عسل  تقلبی در آب سرد حل میشود اما  عسل طبیعی چسبندگی خودش را حفظ کرده در یک خط مستقیم وارد آب شده و در کف ظرف ته نشین میشود

عسل طبیعی

۵ قیمت عسل : اگر آشنایی اندکی با نحوه تولید عسل و میزان عسل تولیدی توسط هر زنبور و سختی های زنبورداری داشته باشید قطعاً می دانید این ماده خوراکی نباید قیمت ارزانی داشته باشد مگر اینکه تقلبی باشد

هنگام خرید به قیمت عسل دقت کنید قیمت عسل باید متناسب باشد. قیمت عسل طبیعی اصفهان بسیار متناسب بوده  و عسل ارزان نمیتواند طبیعی باشد

فروش عسل

چند نکته دیگر :

  • کبریت گرفتن کنار عسل یا  ریختن چند قطره روی روزنامه و غیره هیچ کدام از این موارد از نظر عسل شناسان و علم تغذیه روش مناسبی برای تشخیص عسل خوب نیست.
  • اگر در عسل طبیعی ، جانوری مثل سوسک یا پشه بیفتد ، در درون عسل ، بصورت  کامل و به همان حالت اولیه معلق و سالم باقی می‌ماند لازم نیست چنین عسلی را دور بریزید ،می‌توانید پشه یا جانور را از آن خارج کرد و با خیال راحت استفاده کنید
  • عسل طبیعی بر خلاف تصور عموم کمی گلو را میزنند

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *