عسل تیره بهتر است یا عسل روشن؟

عسل در طعم های متفاوت و رنگ‌های تیره و روشن تولید می‌شود و صرفاً تیره بودن یا روشن بودن عسل نشان بهتر بودن آن عسل نیست

در واقع بسته به نوع گلی که شهد از آن تأمین می‌شود و  محل گلها عسل دارای طعم و رنگ و بوی متفاوتی میباشد

عسل تیره بهتر است یا عسل روشن؟

پس بطور کلی برای پیدا کردن بهترین عسل اصفهان به دنبال رنگ آن نباشید اما یک قاعده کلی وجود دارد که هرچه رنگ عسل روشن تر باشد طعم  آن ملایم تر است و هر چه تیره تر باشد طعم شدیدتری دارد دیگر بستگی به ذائقه شما دارد که کدام عسل را دوست داشته باشید

همچنین هرچه عسل تیره تر باشد دارای ویتامین و مواد معدنی و آنتی اکسیدان های بیشتری است اما بسته به مکان نگهداری عسل ها ،هم رنگ آن می تواند تغییر کند یعنی عسلی که در معرض حرارت قرار گیرد تیره تر میشود و عسلی که در تاریکی و انبار نگهداری شود ممکن است بعد از مدتی شکرک بزند و روشن تر هم بشود

 

عسل تیره بهتر است یا عسل روشن؟

اما شکرک زدن عسل

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که گمان می کنند عسلی که شکرک بزند تقلبی است اشتباه می‌کنید در واقع عسل طبیعی است که شکرک میزند!

عسل یک محلول قندی بیش از حد اشباع شده است که در دمای زیر ۵ و بالای ۲۵ هم شکرک نمی زنند اما دمای ۱۴ مناسب ترین درجه برای رس کردن یا شکرک زدن است

هرچقدر گلوکز موجود در عسل بیشتر باشد رس کردن یا شکرک زدن سریع تر می باشد یعنی عسل گل آفتابگردان به دلیل میزان بالای گلوکز در 3 الی4 هفته  شکرک میزند اما عسل اقاقیا به دلیل گلوکز پایین باید 4 سال بگذرد تا شاید شکرک بزند

عامل دیگر  شکرک در عسل که همان دانه های گرده هستند به شکرک زدن آن کمک می کنند برای جلوگیری از شکرک زدن عسل آنها را توسط گرمکن های دوجداره آبی حرارت می دهند البته حرارت بیش از حد مجاز روی کیفیت عسل تاثیر میگذارد اگر عسل شکرک زد می توان آن را در ظرف آب گرم قرار دهید تا به آهستگی شکرک آن ذوب شود البته باید بدانید که در بسیاری از کشورهای دنیا ، عسل شکرک زده را ترجیح می دهند

این تصویر یک عکس تبلیغاتی برای این عسل خارجی است

عسل طبیعی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *