عسل و بیماری های قلبی
برخی از پزشکان متخصص و محققین قلب و عروق با انجام تحقیقات روی بیماران قلبی از طریق خوراکی یا تزریقی عسل پی به سالم نگه داشتن قلب افراد سالم یا تقویت قلب بیماران قلبی بردند.
مقداری از عسل را با قدری زعفران مخلوط کرده و شبها میل نمایید عسل به دلیل داشتن گلوکز زیاد راحت تجزیه می شود و انرژی زا است و باعث تحریک و تقویت قلب و گشاد شدن رگ ها میشود و فشار خون را تنظیم میکند و از سکته های قلبی جلوگیری می کند.
گل گاوزبان ۱۵ گرم ، بارنجبویه ۱۵ گرم ، هر دو را در یک لیتر آب جوشانده و سپس صاف نمایید. به این محلول یک لیوان عرق بیدمشک و گلاب و5/2 گرم زعفران کوبیده اضافه نمایید و با ۲۵۰ گرم عسل مخلوط و روزی سه استکان بعد از غذا میل نمایید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!